Connect with us

Minden ami NFL

Az FA-piac vesztesei

Korábban összeszedtük az FA-piac nyerteseit, most jöjjön a kezdő 11 a vesztesekből, szigorúan sorrend nélkül:

 

1. Brock Osweiler, QB, Browns

 

Kevés szerencsétlenebb játékos van most a ligában, mint Osweiler. A Texans fizetett érte, hogy ne legyen náluk, a Browns kivágná, egy szezon alatt véget érhet a karrierje. Önbizalma nem sok maradhatott.

 

2. Malcolm Butler, CB, Patriots

 

A Patriots sorra igazolja a cornereket, Gilmore évi 13 milliót kapott, Butler pedig egy RFA tendert és azt, hogy üljön a fenekén. Aligha erre számított, ráadásul nem lesz csapat, aki elvinné, hisz a nagy pénzen túl egy első körbe fájna.

 

 

3. Dallas Cowboys

 

Tony Romo még mindig a rosteren, így nem nagyon van pénz költeni. Így hát elment a tavaly kezdő és magas szinten játszó Ronald Leary (G), Doug Free (RT) visszavonult, Mo Claiborne, Barry Church, Brandon Carr és JJ Wilcox a secondaryből lépett le, ahol csak tudtak, ott gyengültek és egyetlen hiányposztjukat sem sikerült megoldani.

 

4. Veterán irányítók

 

Romót nem cserélték el/vágták ki, így nem tudott contender csapathoz igazolni. Jay Cutler senkit nem érdekel, Ryan Fitzpatrick dettó, Colin Kaepernick egy telefont sem kapott, Robert Griffin karrierje pedig úgy néz ki, hogy befejeződött.

 

5. Arizona Cardinals

 

Calais Campbell, Tony Jefferson, DJ Swearinger, Kevin Minter – négy kezdő játékos a védelemből, ráadásul mind minimum jó, de van, aki elit teljesítményt nyújtott. Ráadásul a támadófalat sem sikerült megerősíteni, nem sok ok van az örömre.

 

6. Andy Dalton, QB, Bengals

 

Kevés boldogtalanabb irányító van most Andy Daltonnál. Eligazolt Andrew Whitworth, a liga talán legjobb, de alsó hangon top3-as LT-je, aki még csak rosszindulatot sem engedett az oldaláról Dalton irányába. Elment Kevin Zeitler, a liga egyik legjobb, jelenleg messze legjobban kereső guardja, aki futás és passzblokkolás terén is kiemelkedő volt. A legtöbb támadófalban egy ilyen elit szintű játékos sincs, a Bengals pedig pár nap alatt kettőt is elveszített.

 

 

7. Veterán futók

 

Jamaal Charles, Adrian Peterson, LeGarrette Blount – elitnek tartott (nyilván Blount kivételével) veteránok, akiket bár hívnak ide-oda, mégis egy súlyproblémákkal küzdő, sérülés után visszatérő Eddie Lacy hamarabb talál náluk csapatot. Ráadásul a 18 TD-s Blount még veteránminimum közeli pénzért sem kellett a Patriotsnak, inkább 3 millóért Rex Burkheadet választották.

 

8. Darrelle Revis, CB

 

Ha már Ike Taylor is látja, hogy vissza kellene vonulnod, akkor vissza kell vonulnod. Egy hívást nem kapott az utóbbi évtized legjobb CB-je.

 

9. Washington Redskins

 

Az alkoholproblémás GM alkoholproblémája épp az FA alatt jött elő, a csapat elveszítette Chris Bakert bagóért, Kirk Cousins legszívesebben a 49ersben játszana, DeSean Jackson és Pierre Garcon pedig lelépett – káosz.

 

 

10. Mindenki az AFC Eastből, kivéve a Patriots

 

A Jets különösen pocsék FA-n van túl, a Bills közepesen gyengén, a Dolphins pedig korrekten. Persze ez nem lenne gond, ha nem a Patriots lenne az FA egyik, ha nem a legnagyobb nyertese. A tavalyinál is erősebb a bajnok.

 

11. San Francisco 49ers

 

Még mindig 81 millió dollár költőpénze van a csapatnak és egy túlfizetett Kyle Juszczyken és egy Pierre Garconon, na meg Zuttah-n kívül nem sok mindent tudnak felmutatni. Sem egy normális guard, sem egy jobb RT nem érkezett, kellene corner, linebacker, pass rusher, 4-3-as DT, ennyi pénzből nem sikerült egy igazán top játékost sem szerezni. Bár összességében azért nincsenek olyan rossz FA-n túl, inkább a Cousins-hype miatt lehetnek csalódottak a szurkolók.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!