Connect with us

Hír

A Cardinals sok kompenzációt kap majd jövőre

A Cardinals nem zárt valami fényes szabadügynök-időszakot, sok nagynevű játékosát vesztette el a gárda, ami az idei szezonra nézve elég rosszul mutat, azonban a 2018-as NFL Drafton profitálhat belőle a csapat. Sokak által figyelmen kívül hagyott aspektusa a szabadügynök-piaci tevékenységnek a kompenzációs pickek művészete, Arizonában most ezt maxolták ki.

 

 

Május 9-ig számítottak a szabadügynök-igazolások a kompenzációs pickek formulájába, így kvázi lezárhatjuk ezt az időszakot és lassan el lehet kezdeni számolgatni, ki hány plusz draftcetlivel gazdagodik majd jövőre. Az overthecap oldal kalkulációi szerint a Cardinals négy plusz választási jogot kaphat majd 2018-ra, egy harmadik köröst Calais Campbellért, egy negyedik köröst Tony Jeffersonért, és két hatodik köröst DJ Swearingerért és Marcus Cooperért.

 

Mellesleg a Packers is jól járt, ők egy harmadik (Lang), egy ötödik (Tretter) és egy hatodik (Lacy) körös cetlit kapnak majd várhatóan. Az overthecap szerint négy másik csapat kap majd harmadik körös picket: a Texans Bouyeért, a Broncos Okungért, a Bengals Zeitlerért és a Ravens Wagnerért. Azt persze tegyük hozzá, hogy ezek az adatok változhatnak még az idei teljesítmény és játékidő alapján, illetve mivel a formula titkos, így az overthecap számításai sem tökéletesek, de elég jól be szokták tudni lőni ezeket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!