Connect with us

Hír

McCloughan: Cousinsban ennyi van

A Redskins márciusban kivágott, állítólagos alkohol-problémákkal küzdő general managere, Scot McCloughan Kirk Cousinsról, a fővárosiak irányítójáról beszélt egy rádióműsorban. A szavaiból azt is kikövetkeztethetjük, hogy miért nem kapott tőle Cousins hosszú távú szerződést. Szerinte Cousins egy jó irányító, akit nagyon jó kisegítő személyzettel kell körülvenni.

 

“A plafonja nagyjából az, amit most látunk tőle. Ő egy jó játékos, aki megmutatta, hogy meg tud nyerni egy divíziót – és esélyt tud adni a rájátszásra két egymás utáni évben – és egy ilyet nehéz találni. Ilyen játékost keresel.”

 

 

Na de ha a Redskinsnek megvan ez a játékosa, akkor miért nem egyeztek meg hosszú távon?

 

“Mindenki azt mondja, hogy ez a legfontosabb pozíció a pályán. Megértem, hogy ő ér a labdához minden snapnél, de fontosak a körülötte lévők is. Ha megfizeted az irányítót, akkor elvesztesz egy támadófalembert, egy védőfalembert, vagy egy cornert. A fizetési sapka mellett pedig ezt nem engedheted meg magadnak.”

 

McCloughan kicsit odaszúrt Cousins ügynökének is, szerinte ő is ludas abban, hogy nem jött össze még a szerződés. A Redskins még egy ideig a magánál tudja tartani az irányítót a franchise taggel, de ha ez lejár, akkor valaki alaposan meg fogja fizetni, a kérdés csak az, hogy ki.

 

“Az edzők nagyon szeretik, és a játékosok is. Sikeres irányító lesz – itt, vagy valahol máshol.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!