Connect with us

Hír

Wentz eddig 9 játékost ért, és még nincs vége

Tavaly a Philadelphia Eagles megszerezte a Brownstól az 1/2-es picket egy 2016-os első, harmadik és negyedik, egy 2017-es első és egy 2018-as második pickért cserébe. Behúzták Carson Wentzet, aki elég jó játékot mutatott, a Browns viszont már kilenc játékosnál tart és még mindig nem értek a csere végére.

 

 

A Browns elcserélte a Titansszel a 2016-os első körös picket,  egy későbbi első körért és egy harmadikért, illetve a Titans 2017-es második köréért. A Titans első körével behúzták az elkapó Corey Colemant, a harmadikkal a támadófalember Shon Colemant, az idei második körös pick-kel pedig az irányíró DeShone Kizert.

 

A Browns az Eaglestől kapott 2016-os harmadik körös picket egy saját ötödik körössel együtt elcserélte a Panthers harmadik, negyedik és ötödik körösére. A harmadikkal érkezett Cody Kessler, a negyedikkel a safety Derrick Kindred, az ötödikkel OT Spencer Drango.

 

A Browns elcserélte az Eagles 2016-os negyedik körösét a Raiders negyedik és ötödik körös pickjére. Mindkettővel elkapót húztak, Ricardo Louis és Jordan Payton személyében. A Browns az Eaglestől kapott 2017-es első körös picket oda adta a Texansnak egy idei és egy jövő évi első körért, majd behúzta Jabrill Pepperst. Tehát:

 

2016. 1. kör (a Titanstől az Eaglesön keresztül): Corey Coleman, WR

2016. 3. kör (a Titanstől): Shon Coleman, OT

2016. 3. kör (a Pantherstől az Eaglesön keresztül): Cody Kessler, QB

2016. 4. kör (a Pantherstől):  Derrick Kindred, S

2016. 4. kör (a Raiderstől az Eaglesön keresztül): Ricardo Louis, WR

2016. 5. kör (a Raiderstől): Jordan Payton, WR

2016. 5. kör (a Pantherstől): Spencer Drango, OT

2017. 1. kör (a Texanstól): Jabril Peppers, S

2017. 2. kör (a Titanstől): DeShone Kizer, QB

2018. 1. kör (a Texanstól): ???

2018. 2. kör (az Eaglestől): ??

 

Tehát Carson Wentz minimum 11 játékost ért eddig a Barnáknak. Kessler az egyik legjobb újonc szezont hozta az utóbbi években, Kizerben pedig van potenciál, nem kizárt, hogy egyikőjükből egy vállalható franchise irányító lesz. Shon Coleman a PFF szerint kezdő is lehet idén a ligaelit Browns támadófalban (igaz, annak leggyengébb tagjaként), Drango pedig egy nagyon pöpec kis guard lett, bár a Brownsnak rajta kívül van három még jobb guardja, köztük egy abszolút elit, így csak rotációs ember lehet.

 

 

Pepperst kezdő safetynek hozták, már ha ki tud ürülni a tiltott anyag a szervezetéből, Kinded pedig cserének elmegy. Coleman sérülés miatt nem tudott kibontakozni, a másik két elkapó pedig egyszerűen gyenge eddig. Viszont velük együtt is talált a csapat legalább 4-5 olyan játékost, akikre hosszú távon építhetnek és még mindig van két választásuk jövőre a top60-ban.

 

Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy Wentz és Kessler (már amíg az utóbbi a pályán volt), közel azonos játékot hoztak. Persze Wentzben jóval több a potenciál, de ha véletlenül Kessler, vagy akár Kizer bevállna, egyértelmű nyertes lehetne a Browns. 2-3 év múlva kiderül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!