Connect with us

Hír

Dumervil: Bár kevés van hátra, még van bennem pár jó év

Tegnap óta hivatalosan is a San Francisco 49ers játékosa lett Elvis Dumervil, a Denver Broncos és a Baltimore Ravens korábbi passzsiettetője. A 33 éves játékos egy Achilles sérülésből tér vissza, és bár tudja, hogy nincs már sok éve a profi ligában, szerinte még tudna maradandót alkotni.

 

 

Ha csak azt érezném, hogy már csak egy szezon van hátra a karrieremből, akkor mindenképp egy Super Bowl esélyes csapathoz igazolok, mert erről az álmomról nem mondanék le. Viszont még nem érzem azt, hogy közelegne a visszavonulásom ideje, ugyanakkor kár lenne tagadni, hogy hamarosan el fog jönni ennek az ideje. Az utóbbi két évem a folyamatos Achilles sérülésem miatt nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, de gyakran sérülten is vállaltam a játékot, mint ahogy a ligában szinte mindenki megteszi ugyanezt. Sokan kérdezték, hogy fejben és testben is rendben vagyok-e: jelentem, igen, semmi problémám nincs, és alig várom, hogy elkezdődjön a szezon.

 

Dumervil a Super Bowl mellett még egy álmot szeretne teljesíteni: jelenleg 1 sackre van a 100 sackes klubtól, de ezt csak akkor tudja elérni, ha pályán van. A 49ers védelmét tekintve pedig jó eséllyel sok snapre számíthat ha egészséges lesz, nem mellesleg az újonc pass rusher, Solomon Thomas fejlődésében is nagy szerepet vállalhat. Dumervil 2 éves szerződést kötött a 49ersszel, ahol a csapat új GM-e, John Lynch még a csapattársa volt a Broncosban. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!