Connect with us

Hír

A Cowboys még mindig óvatos Jaylon Smith-szel

A Cowboys továbbra sem akar semmit elsietni Jaylon Smith visszatérésével kapcsolatban, azt akarják, hogy a másodéves linebacker teljesen egészséges legyen, amikor pályára kerül.

 

Jól van, egy igazán jó tavasz van mögötte és a pályán is jól mozgott. Remekül halad a rehabja. Higgyetek nekem, nem voltak rossz napjai. Minden nap nagyszerű mentalitással érkezik, kiválóan kezelte a sérülését. Persze, még hosszú út áll előtte, de már előbb utóbb játszani fog. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy látjuk visszatérni

 

– mondta Jason Garrett, a csapat mestere.

 

 

Jaylon Smith egy top10-es prospect volt tavaly alsó hangon, csakhogy egy olyan súlyos sérülést szedett össze, hogy a karrierje is rámehetett volna. Ennek ellenére a Cowboys merész volt és a második kör legelején kiválasztotta. Az első évét a várakozásoknak megfelelően kihagyta, idén léphet először pályára az NFL-ben.

 

Ha játékra alkalmas lesz, ráadásul mindezt elég magas szinten fogja csinálni, akkor nagyon nagyot nyert vele a Cowboys. Nem csak azért, mert szereztek egy hatalmas tehetséget, hanem azért is, mert a sérülése miatt nem lesz négy teljes értékű szezonja, így a Cowboys akár RFA tendert is tehet rá (+1 évre megtarthatják nagyon olcsón), kárpótolva magukat az első kihagyott évért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!