Connect with us

Hír

Darrelle Revis készül az új szezonra

Akinek kimaradt volna a tavalyi v, annak egyáltalán nem mondana semmi újat ez a cím, hiszen Revis a 2010-es évek egyik legmeghatározóbb cornerbackje volt. Ám a tavalyi év sem neki, sem csapatának nem volt dicséretre méltó, Revis például egyik napról a másikra kezdett el olyan szinten kikopni, hogy a korábbi Revis Islandet mára az népesíthette be, aki csak akarta, emiatt a Jets ki is vágta a rengeteg pénzt benyelő játékost.

 

 

Revis azóta sem talált magának csapatot, de nem adja fel a pályafutását, és továbbra is edzi magát a következő szezonra, szerinte ugyanis lesz majd csapat, aki megkínálja őt egy szerződéssel. Egyelőre azonban még pletykaszinten sem merült fel senki Dez Bryant invitálásán kívül, ami egyáltalán nem meglepő. Revis fizikai attribútumai borzalmasan romlottak, nagyon lassú lett, a mai tendenciák szerint viszont egyre gyorsabb és gyorsabb elkapók kerülnek a ligába, akik bármikor képesek lelépni Revist. Ezen kívül a fizetési igénye lehet még probléma, korábban hangoztatta, hogy megütne egy évi $8 milliós szintet, ez szintén elrettenthette az érdeklődőket.

 

Manapság már aligha ragaszkodna a fenti összeghez, csak kapjon valahol szerződést. A még mindig csak 31 éves játékost sokan safetyként képzelték el a jövőben, ahová talán nem kell akkora sebesség mint a pálya szélére, de vélhetően ott sem váltaná meg a világot. Revis ettől még lelkesen készül az idényre, mert sosem lehet tudni, kinek lehet szüksége egy veterán cornerre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!