Connect with us

Hír

Caldwell szerint Stafford szárnyalni fog

Matt Stafford valahogy mindig is egy lesajnált irányító benyomását keltette az amerikai sajtóban. A tavaly az ujjsérüléséig MVP formában játszó irányítónak idén akkora szorzót adtak a cím megszerzésére, mint Sam Bradfordnak – azért kettejük közül egyértelmű, hogy kinek lenne több esélye erre. Jim Caldwell, a Lions főedzője szerint Stafford keményen odapörköl majd a kritikusoknak.

 

 

Staffordnak hiányoznak a playoff sikerek ahhoz, hogy a Rodgers-Brady-Wilson és sorolhatnánk még polcra helyezzék őt, pedig a számai egyáltalán nem rosszak. Ő érte el a leggyorsabban a 30 000-es passzolt yard határt az irányítók közül a történelemben, pedig agyba-főbe püfölték őt nagyon sokáig. Viszont a rájátszásban eddig 0-3-as mérlege van, így meg nehéz kivívnia az elismerést, és tegyük hozzá, hogy ebben igaza is van a kétkedőknek. Idén viszont papíron minden adva van ahhoz, hogy Stafford újra szárnyalhasson, a fegyverarzenálja csak egy Boldinban tér el a tavalyihoz képest, a támadófala viszont óriásit javult. Caldwell mester hisz is irányítója csúcsteljesítményében.

 

Nem lehet nem észrevenni mennyire konzisztensen játszik, folyamatosan ezer fokon pörög vele a támadósor, elég csak azt megnézni hány meccset fordítottunk meg az ő zsenialitásának hála. Olyan emberi tulajdonságokkal bír a tehetsége mellett, amik abszolút vezéralakká teszik, és akinek ezáltal van tekintélye az öltözőben. Egy irányítóról azért 6-7 év után meg lehet mondani, hogy milyen irányba tart, és Stafford egyértelműen a csúcs felé halad, idén megállíthatatlan lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!