Connect with us

Hír

Snacks Harrison: Én is utálom az önkéntes edzéseket

Odell Beckham kisebb-nagyobb port kavart még pár hete, mikor nem jelent meg a Giants önkéntes edzésein és egyből beindult a pletykaáradat, hogy új szerződést akar és holdoutolni fog és a többi és a többi. Most Damon Harrison, a liga legjobb futás elleni falembere beszélt csapattársáról és hogy mennyire felesleges nekik az OTA.

 

 

Ha 100%-ig őszinte akarok lenni, én sem akartam ott lenni az önkéntes edzéseken. A hozzám hasonló játékosoknak ez haszontalan. Én egy fizikális srác vagyok és itt semmi fizikálisat nem tudok csinálni, hiszen a vállvédőt se vesszük fel. De az Odellhez hasonló srácoknak is haszontalan, akik minden évben 1300+ yardot és 10+ TDt-t szereznek.

Ha egy New York Giants meccsre jössz ki, a szurkolók 98%-a Odell Beckham Jr. miatt van kint. A másik két százalék pedig azért, hogy átéljen egy focimeccset. A szurkolók Odell miatt jönnek ki. Láttátok ti már ebben a holtszezonban? Pazar formában van. Amíg azt tudja csinálni, amitől felkészült lesz a szezonban, felőlem csinálja….

 

Harrisonnak teljesen igaza van. Neki semmit sem érnek az edzések, Beckham meg azt csinál, amit akar, már amennyiben nem kerül bajba vagy formán kívülre. Nincs ezzel semmi baj, ki lehet hagyni az OTA-ket, nem nekik vannak ezek kitalálva.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!