Connect with us

Hír

Hosszabbított a Panthers veterán klasszisával

Amikor a korábbi general manager Marty Hurney átvette “ideiglenesen” Dave Gettleman helyét, azt várhattuk, hogy megoldja elődje problémás ügyeit és a veterán játékosokkal hosszabbításokat fog eszközölni. A tegnap éjjeli Thomas Davisnek nyújtott hosszabbítás pedig nem az első volt a sorban.

 

 

A veterán, 34 éves linebackernek még egy éve volt hátra a szerződéséből, most pedig hozzátoldottak még egyet $6,75 millió értékben, amiből $2 millió idén, $1 millió pedig jövőre garantált. Davis még mindig kiváló játékos, pedig már keresztszalag-szakadásból is visszatért és emlékezhetünk, hogy törött karral játszott a Broncos elleni Super Bowlon is.

 

Davis a tulajdonos Jerry Richardson egyik nagy kedvence, a pályán is remekül játszik még mindig és a szurkolók is szeretik és tisztelik, amire jó példa, hogy az utóbbi két évben a Pro Bowlba is beválasztották, ami 4-3 OLB-ként nem kis szó. Davis így fogadta a jó hírt:

 

Nagyon izgatott vagyok. Mindenki tudja, hogyan érzek a Carolina Panthersszel kapcsolatban. Ez a hosszabbítás bebiztosítja, hogy a karrierem végéig itt leszek és ennek nagyon örülök. Mostantól viszont arra koncentrálunk, hogy Super Bowlt nyerjünk.

 

Miután Trai Turner is kapott egy szerződést Hurney-től, most talán Greg Olsen felé fordítja a figyelmét az ideiglenes GM.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!