Connect with us

Hír

Mike Tomlin 2020-ig aláírt a Pittsburghöz

A Steelers történelmének egyik, ha nem a legeredményesebb főedzője nem bír leállni, az évtized végéig aláírt a csapathoz – ez egész pontosan egy éves hosszabbítást jelent a mostani szerződéséhez képest. Mike Tomlin a 2007 óta eltelt 10 szezonban 160-103-as alapszakaszbeli mérleget ért el (ezzel a Steelers történelmének vezetője), és csupán három évben nem vitte a csapatot a rájátszásba, de még ekkor sem volt negatív a mérleg. Itt 14 meccset játszottak már, és két gyűrűje is van (bizony, a Tampában a DB-ket edzette), ebből egyet Big Bennel közösen viselhet.

 

Mike Tomlin folyamatosan bizonyítja, hogy az NFL egyik legjobb vezetőedzője. Elismerjük az elmúlt 10 évének érdemeit, bízunk benne és izgatottak vagyunk, hogy ő vezeti a küzdelmet a következő Super Bowl-győzelemért. – Art Rooney II, Steelers-klubelnök

 

 

Kétséges, hogy a csapat mit fog tenni jövőre, amikor Roethlisberger jó eséllyel visszavonul. Az biztos, hogy a lehetőséget a jövő irányítójától függetlenül Tomlinban látják, aki csak viszi tovább a Steelers hetvenes évek óta tartó aranykorát.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!