Connect with us

Hír

Timmons: Suh a legjobb

Lawrence Timmons egy igazi ikon volt Pittsburghben, azonban a kor rajta is elkezdett nyomott hagyni, így a csapat nem ragaszkodott hozzá minden áron. Ennek az eredménye lett az, hogy a linebacker a Dolphinsnál kötött ki, ahol együtt játszhat Ndamukong Suh-val.

 

Úgy érzem, a mi védőfalunk az egyik legjobb a ligában. Itt van Cameron Wake, vagy Ndamukong Suh, aki a valaha volt legjobb defensive tackle.

 

 

Az Aaron Donald fanok ezzel aligha értenének egyet (talán jogosan), bár azt meg kell hagyni, hogy Suh valóban az utóbbi évek egyik legjobb tackle-je. A 2010-es 1/2-es mindössze első dolphinses évében nem volt All-Pro karrierje során. A Lions színeiben négyszeres első csapatos All-Pro és egyszer második csapatos lett öt év alatt, karrierje során pedig már hatnál jár. 118 nyomásgyakorlást és 80 defensive stopot jegyzett az utóbbi két évben, amiből 11 sack és 28 negatív yardos szerelés volt.

 

Egyetlen gond vele, hogy közel annyit keres, mint egy irányító, ennyit pedig posztjából adódóan nem tud hozzátenni a játékhoz, így emiatt a teljesítménye mindig is negatívabban lesz megítélve, mint a valóság.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!