Connect with us

Hír

Meglepetés: Jonathan Williamset kivágta a Bills

Buffalóban egy nagyon hatékony futógépezet kezdett el kialakulni Anthony Lynn karbantartásával. A LeSean McCoy-Mike Gillisle kettős szállította a yardokat és a TD-ket, de az előbbi hármasból ketten is távoztak. A Bills pedig tegnap meglepetésre Gillislee pótlását, Jonathan Williamset kivágta.

 

 

Williams a tavalyi draft 5. körében érkezett Buffalóba, és bár csak epizódszerepet kapott, idén sokan vártak tőle berobbanást, ahogy azt tette tavaly Gillislee is. A csapat azonban nem érezte erre alkalmasnak, és kivágta, pedig az előszezonban lubickolt a pályán. Ám ami Anthony Lynn alatt működött, az az új rezsim alatt már nem biztos hogy fog, az új OC, Rick Dennison ugyanis nem bízott benne eléggé. Williams a májusi edzések során sok labdát ejtett el, ezért ő és Kelly Skipper running back coach figyelmeztette, hogy a jövőben ezen változtatnia kell, úgy látszik nem sikerült neki.

 

A Bills az utóbbi években remek futókat halászott el a draft végéből, Mike Gillislee és Karlos Williams is remek backup volt McCoy mögött, de ma már egyikük sincs a csapatnál. A buffalói futótandemet Shady mellett a fullback Mike Tolbert, valamint két UDFA újonc futó, Joe Banyard és Taiwan Jones töltheti be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!