Connect with us

Hír

Öt játékos is agyrázkódással szenved, csütörtökön pedig már meccs van

Bill O’Briennek nincs könnyű hete. Azok után, hogy tönkreverték a csapatát, még egy valag játékos sem állhat rendelkezésére minden jel szerint a Bengals elleni TNF során. Öt játékos is az Agyrázkódás Protokollban van, és valószínűleg egyikük sem lép pályára.

 

 

Fogynak az emberek a Texansnál, főleg a támadósorból. Azok után, hogy a preseasonben Will Fullert és Derek Newtont is elvesztették rövidebb-hosszabb időre, most a Jaguars ellen újabb játékosok kerültek a maródiak listájára. Jelenleg nincs egészséges tight end a rosteren, a kezdő, és nemrég hosszabbító CJ Fiedorowitz már IR-re is került, Ryan Griffin és Stephen Anderon pedig az Agyrázkódás Protokollban van, ahogyan Bruce Ellington elkapó és a védelem egyik vezéralakja, Brian Cushing is. Nem jön jól tehát a rövidhét a Texans számára, ahogy ezt O’Brien is megerősítette.

 

Sajnos nem valószínű, hogy azok, akik az Agyrázkódás Protokollban vannak majd pályára lépnek, hiszen ilyen rövid idő alatt nem sikerült felépülniük. Három nap az nagyon kevés idő az ilyen sérülések kiheverésére, sajnos nem jött kapóra, hogy már most játszunk egy csütörtök esti rangadót.

 

Pedig lenne mit törleszteni a szurkolók felé, a Jaguars ellen ugyanis alaposan leégett az offense, a támadófal pedig borzasztó volt. Azóta már kiderült, hogy az irányító poszton csere történt, és az újonc Deshaun Watson fogja pályára vezetni az offense-t, de a jelenleg holdoutoló Duane Brownra nagyobb szükségük lenne jelenleg. 48 passz playből ugyanis 31(!) alkalommal gyakorolhatott nyomást a falra a Jaguars védelme.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!