Connect with us

Hír

Robert Griffin III: Lehetetlen helyzetbe kerültem, Shanahan nem hitt bennem

Miután Santana Moss, a Redskins korábbi elkapója rádióinterjúban kritizálta RG3-öt, a jelenleg csapat nélküli irányító twitteren vágott vissza, és többek között arról is beszélt, hogy milyen helyzetben volt Washingtonban.

Moss nem kendőzött, elmondta azt is, hogy Griffin megünnepelte, amikor a 2013-as szezon után kirúgták a főedző Mike Shanahant és fiát Kyle-t, a támadókoordinátort. Állítása szerint azt is hozzáfűzte a QB, hogy “így jártak azért, mert leültettek a padra, és nem engedtek játszani“, de ezzel előre ivott a medve bőrére, ugyanis jött Jay Gruden, aki még keményebb kézzel bánt vele. Gruden nem tartotta vissza a véleményét senkiről, amikor lehetősége adódott erre, Griffint kritizálta a csapatmeetingeken.

Griffin twitteren hazugnak és árulónak nevezte Mosst, mert szerinte az elkapót testvérként kezelte, aki mindig számíthatott rá, mégis hazudott róla. Emellett beszélt arról is, hogy milyen helyzetbe került a Redskinsnél.

Lehetetlen helyzetben voltam, mert a főedző, Shanahan nem kívánta, hogy nála játsszak. De ennek ellenére a játékosok hittek bennem, Moss is, mert keményen dolgoztam, korán keltem mindig, ott maradtam edzés után sokáig, tanulmányoztam az ellenfeleket videón. Meg is nyertük a csoportot abban az évben.

A következő évben az edzőm közölte, hogy távozni akar, mert sosem akarta, hogy a Redskins irányítója legyek. És akkor engem hibáztatnak? Jó katona voltam mindig, erre fel csak negatívumot hallani rólam. Bizonyítottam Clevelandben is, megválasztottak csapatkapitánynak, sérült vállal segítettem nekik, hogy meccset nyerjenek. Az egyetlen győzelmük volt tavaly. Elég legyen a hazugságokból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!