Connect with us

Hír

Az ember, aki a gyermekek oktatásáért focizik 2017-ben

Chris Long, a Philadelphia Eagles passzsiettetője számos szezont megélt már a profik között, amivel nem kevés összeggel hízlalta bankszámláját. A 32 éves védő ezért úgy döntött, hogy 2017-ben gyerekek iskoláztatásáért focizik, és teljes 2017-es alapfizetését jótékony célokra használja fel.

 

 

Long az eddigi 6 meccsen megkeresett pénzét szülővárosa, Charlotteville két iskolai szervezetének ajánlotta fel, a maradék meccspénzét pedig a Pledge 10 to Tomorrow nevű szervezetnek adományozza. A szerződésében 1 millió dollárnyi garantált tartalom van erre a szezonra, ezt osztja most szét.

 

A feleségemmel úgy gondoljuk, hogy a gyermekek iskoláztatása nagyon fontos, és szeretnénk segíteni azoknak, akiknek szüksége van erre, hogy minden gyermek egyenlő módon kapja meg a szükséges oktatást. Nagyon sok szervezethez vittem már el ezt a törekvésemet, és szerencsére sokan, sokféleképpen szálltak be az adományozásba. Focistaként szeretném kihasználni a népszerűségemet a nemes cél érdekében, így remélem a szurkolók is mögém állnak majd.

– mondta Long.

 

A szervezetek legnagyobb adománya eddig 50 ezer dollár volt, de ezzel az 1 millió dollárral szeretné bátorítani az embereket a jótékonyságra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!