Connect with us

Hír

Kiko Alonso: Nem targeting volt!

Alonso elintézte Joe Flaccót a csütörtök esti rangadón, az irányító vissza sem tért már a meccsre, és az Agyrázkódás Protokollba került. Az NFL társadalom a fejét követeli, ő azonban tagad bármiféle szándékosságot az esetből.

 


Semmi szándékosság nem volt az esetben. Futóként tekintettem rá, ezért szereltem, és a futókat is így viszem földre, különben meglógnak. Mivel még nem kezdett el térden csúszni, ezért meg akartam akadályozni, hogy tovább haladjon, és megütöttem. Talán ha egy másodperccel hamarabb kezd csúszni, akkor nem így megyek neki, de lábon volt, így nincs miről beszélni. Sajnálom hogy így alakult, őszintén remélem, hogy jobban van.

– mondta a Dolphins védője.

 

Akár szabályos volt a szituáció, akár nem, az NFL nem tűri a brutális ütéseket, és egy eltiltással számolhat majd a linebacker az esetet követően. Nem csak Alonso az egyetlen, aki ostobaságot csinált a meccsen, Ndamukong Suh már-már a szokásos formáját hozta, amikor megragadta a torkánál fogva Ryan Mallettet. Mindkét játékosnak érik a kényszerpihenő jövő hétre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!