Connect with us

Hír

Martavis ismét kiakadt, érik a trade?

Ahhoz képest, hogy Martavis Bryant állítólag boldog a Steelersnél, ezt vagy nagyon nem tudja kimutatni, vagy nagyon nincs így. A tegnap esti mérkőzés után ismét elégedetlenkedett a targetjeivel és az offense-ben betöltött szerepével. Most az instagramon dühöngte ki magát egy trollkodó kommentre válaszolva, beszólt JuJu Smith-Schusternek és kvázi tudatta a világgal, hogy le akar lépni.

 

JuJu közel sem jobb nálam, te bolond. Csak annyi kell, hogy adják meg nekem, amit akarok, ti megtarthatjátok JuJut és bárkit, akit akartok.

 

 

Persze a kommentet hamar törölték, helyette ez a komment áll ott:

 

JuJu a jövő, hatalmas tehetség és az egyik legjobb játékos lesz a ligában. Szeretném, ha elérné ezt. De én is szeretnék elérni sok mindent, ennyi. Senki sem tett semmit azért, hogy visszatérjek. Szétdolgoztam az agyam és visszatértem segítség nélkül és kevés támogatással. Idővel ez meg fog látszani.

 

Big Ben kétszer vette célba Bryantet a Bengals elleni győzelem alkalmával, amiből 3 yardot szerzett, míg Smith-Schustert háromszor vette célba, amiből egy TD is született. A trade határidő idén október 31-e, eddig van lehetősége elcserélni elkapóját a Steelersnek, habár kijelentették, hogy ezt nem tervezik, de ha Martavis tovább elégedetlenkedik, akkor könnyedén sor kerülhet erre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!