Connect with us

Hír

McFadden nem kér többet a fociból

Két nappal azután, hogy a Dallas Cowboys kivágta tartalékfutóját, a szezonban sokat nélkülözött Darren McFaddent, a running back bejelentette, hogy visszavonul a profi futballtól. A 2008-as NFL Draft 1/4-es választottja tíz évnyi focizás után hozta meg a nagy döntést, hogy nem kíván több csapatban szerepelni. Az Oaklandben hét idényt töltött el, majd a Cowboys hívta magához, hogy a DeMarco Murray távozásával keletkezett űrt segítse betölteni.

A nagyon nehéz szezont futó játékos idén alig látta a pályát, még akkor is nélkülözve volt, amikor Elliott eltiltása véglegessé vált. Saját maga állítása szerint, nagyon komoly érzelmi hullámvasút volt számára a 2017-es idény, ezért döntött úgy, hogy a kivágás utána nem kíván más csapathoz igazolni, holott van olyan csapat a ligában, ahol biztosan előrelépést jelentene a játéka.

RUN DMC búcsúlevelében külön megköszönte a lehetőséget az alma materének, az Arkansas Egyetemnek, Al Davisnek és a Raidersnek, akik bizalmat szavaztak neki a profi karrierje elején, majd második otthonának, a Dallas Cowboysnak, valamint a Jones családnak is.

A sérülésekkel tűzdelt karrierje mindegyik megállójában szép időket töltött el, legeredményesebb raiderses évében, 2010-ben az ötödik legproduktívabb futó volt az NFL-ben, de a nehézségekkel teli 2015-ös cowboysos szezonjában is 1000 futott yard fölé jutott. Utolsó két évében teljesen kegyvesztett lett, idénre Alfred Morris és Rod Smith is elé került a depth charton, melynek köszönhetően a Dallas megköszönte szolgálatát. McFadden pedig nem kíván további erőfeszítéseket tenni focistaként, más lehetőségeket keres az életben, és már tweetelt is az Arkansasnak, hátha új edzőre van szükségük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!