Connect with us

Hír

Most sem maradtunk komoly sérülések nélkül

Washington, Cleveland, Chicago, New Orleans és Houston most szomorkodik, hiszen nem csak kikapott három város csapata is, de mindannyiuk elvesztette egy-egy játékosát a szezon hátralévő részére.

 

 

A fővárosban amúgy sem túl jó most a hangulat, hiszen egy már-már agyonnyert meccset buktak el a Saints ellen, de ha ez nem elég, akkor idei legveszélyesebb fegyverüket, Chris Thompsont is nélkülözniük kell a továbbiakban. Jay Gruden megerősítette azt, amitől a képsorokat látva is tartani lehetett: a 27 éves futónak szárkapocscsont-törése van, amit mindenképp meg kell műteni, így számára véget ért a szezon. Rob Kelley után tehát újabb washingtoni RB került IR-re, így az újonc Samaje Perine-on a világ szeme.

 

Clevelandben hasonlóan lábtörés miatt csak jövőre találkozhatunk Emmanuel Ogbah-val is a pályán. A másodéves defensive end 4 sackkel fejezi be a szezont, Jamie Collins múlt heti sérülése után tehát újabb kezdőt vesztett a defense.

 

D’Onta Foreman újonc karrierje legjobb meccsén volt túl a Cardinals elleni hazai találkozón (10 érintés, 65 yard, 2 TD), amikor is az endzone-ban a földre rogyott a bokájához kapva. Az eset teljesen vétlen volt, hiszen kontakt nélküli volt, de sajnos így sem kerülhette el a bajt. Foreman Achillesze elszakadt, amivel neki is pont került a szezonjának végére.

 

Hasonló sérülés miatt nem játszik már idén Alex Okafor sem, akit idén igazolt a Saints a védelmébe, és remekül segítette ki Cam Jordant a védőfal túloldalán.

 

A fiatal játékosoknak nem hozott szerencsét ez a forduló, hiszen Leonard Floyd is azok között van, akik olyan sérülést szenvedtek, amivel már csak a következő idényben láthatjuk őket a pályán. Igaz, egyedül az ő sérülését nem erősítették meg, de John Fox úgy nyilatkozott, hogy nem néz ki jól az a térdsérülés, és az orvosi megerősítésre várnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!