Connect with us

Hír

Nem lesz QB csere a Chiefsnél

Hol van már a tavalyi hó! Alex Smith azok után, hogy 5-0-lal kezdett csapatával, most már a kezdőpozíciója is ingatag lábakon áll. Sokan a fejét követelik, de Andy Reid nem gondolkodik irányítócserén.

 

 

A Chiefs az elmúlt hat meccséből ötöt is elvesztett, amivel már a csoportelsősége is veszélybe került. Sokan éppen ezért gondolnák, hogy ideje lenne váltani, és Patrick Mahomest bedobni a kezdőbe, hiszen Alex Smith újra visszavedlett azzá a game manager irányítóvá, akivel semmit nem lehet nyerni, erősen sarkítva. Smith mentségére legyen mondva, nem ő az egyetlen, aki visszaesett, hiszem Kareem Hunt sem azt hozza, amit a szezon elején láthattunk tőle.

 

A Chiefsre legközelebb egy New York-i túra vár a Jets vendégeként, majd három hazai meccs következik, köztük a Chargers és a Raiders, vagyis a két fő üldözőjük ellen is. Andy Reid azonban leszögezte, hogy esze ágában sincs lecserélnie Smitht, de a nép akarata előbb-utóbb kifejtheti hatását. Vagy elég az, ha továbbra is pocsék játékkal kapnak ki…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!