Connect with us

Hír

T.J. Watt: Azt hittem Packers játékos leszek

Nagyon sok mock draftban szerepelt az a forgatókönyv, hogy T.J. Watt a Green Bay Packers játékosa lesz az első kör 29. választási jogával, de mint tudjuk, nem így történt. Pedig a legfiatalabb Watt testvér szinte elkönyvelte, hogy a Packers színeiben fog játszani a profik között.

 

 

A szcenárió nem is volt légből kapott, a Packers az utóbbi draftokon rendre a védelmét erősítette a börze elején, ráadásul a legjobb elérhető játékos alapon szoktak választani, amibe Watt is beletartozott volna. Erről maga a játékos is így vélekedik.

 

Úgy gondoltam teljesen reális opció lett volna, hogy a Packers engem választ, de ők végül nem akartak. Helyette a következő picken a Steelershöz kerültem, akik tárt karokkal fogadtak. Nem is lehetnék boldogabb attól, hogy ez történt meg végül.

 

Mint ismert, a Packers elcserélte a 29. választási jogát a Brownsszal, így kvázi lemondtak Wattról, vagy csak abban bíztak, hogy később is elérhető lesz, ezt nem tudni. Watt Packersbe kerülésének az adott volna egy extra töltetet, hogy a helyi Wisconsin egyetemről került volna a Lambeau Fieldre, amit a helyi szurkolók mindig kükönösen szeretnek. Ám nem maradt wisconsini pass rusher nélkül a Packers, hiszen Watt korábbi csapattársa, Vince Biegel lett a Sajtfejűek kiválasztottja a 4. körben. Most a két ex-csapattárs jelenlegi együttese összemérheti erejét egymás ellen, ugyanis a Heinz Fieldre látogat a Packers, ami Watt számára nem lesz olyan különleges, mint ahogy azt a sajtó be szeretné állítani.

 

Wisconsiniként természetesen Packers szurkolóként nőttem fel (meg persze Texansosként, miután J.J. odakerült), de higgyék el, teljesen őszintén mondom, hogy ez a meccs számomra egy ugyanolyan alapszakasz találkozó lesz, mint a többi 15. Nem rágódom a ‘Mi lett volna, ha?’ kérdéskörön a draftot követően, így alakult, és tökre örülök neki.

 

Watt nem, a szurkolók viszont biztos előszeretettel gondolkodnak el azon, hogy mi lett volna, ha ő kerül hozzájuk, és nem Keving King és Vince Biegel, akiket végül a Brownstól kapott pickeken húzott ki Ted Thompson general manager. Ráadásul King folyamatos sérüléssel küszködik, Biegel pedig a szezon első felét kihagyta, és tele van kérdőjelekkel, míg Watt hozza a sackeket és bátran küldik be coverage-be is. Tegyük hozzá, hogy Watt egyik legnagyobb red flagje szintén a sérüléshajlama volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!