Connect with us

Hír

A Packers még nem tudja, mi lesz Rodgersszel

A Green Bay Packers hivatalosan is kiesett a rájátszásért folytatott harcból, 2008 óta először nem játszanak majd az egyenes kieséses szakaszban. Így pedig igazából nincs sok értelme Aaron Rodgerst és a sérült kulcscsontját felküldeni a pályára, ennek ellenére McCarthyék még nem döntöttek.

 

Tegnap este – mikor matematikailag még nem dőlt el a csapat sorsa – azt mondta a főedző, hogy Rodgers még elég rozsdás és nagyon sok ütést kapott a Panthers ellen és majd meglátják, mit kezdenek vele a szezon hátralévő részében. Az egyértelmű volt, hogy Rodgers nem 100 százalékos, ezt ő is elmondta magáról és a játékán is meglátszott ez, időtlen idők óta nem dobott három interceptiont egy meccsen, karereje pedig látványosan töredéke volt a korábbinak.

 

 

A Packers az éjszaka folyamán egyébként újraigazolta Joe Callahant, a csapat korábbi irányítóját, ami arra enged következtetni, hogy Hundley mögé hozták csereirányítónak. Vagy legalábbis azon mindenképp elgondolkodik a csapat, hogy leültesse Rodgerst a maradék két meccsre, ami véleményem szerint a helyes döntés is lenne.

 

Ennek feltehetőleg a Lions örülne a legjobban, akiknek még van esélye a rájátszásra és egy Rodgers nélküli Packers ellen sokkal könnyebben szerezhetik meg az utolsó fordulóban a győzelmet. Persze Staffordéknak az is kell, hogy a Falcons kétszer kikapjon, de ez nem teljesen elképzelhetetlen, hiszen a Saints és a Panthers vár rájuk a következő két héten.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!