Connect with us

Hír

A Rams pihenteti kezdőit szilveszterkor

Sean McVay, a Rams főedzője úgy döntött, hogy pihentetni fogja sztárjait a 49ers elleni zárófordulós mérkőzésen annak érdekében, hogy biztosan ne sérüljenek meg a rájátszásra és frissebben, minél felkészültebben várhassák majd a wild card kört.

 

 

A Rams a csoportgyőzelmet bebiztosította már, a pihenőhétre pedig matematikai esélyük sincs már, így már csak az a kérdés, hogy a harmadik, vagy a negyedik helyen jutnak be a rájátszásba. Egy győzelemmel övék lenne a harmadik hely, függetlenül a Saints-Buccaneers és a Panthers-Falcons meccsek eredményétől, egy vereség viszont jó eséllyel a negyedik helyre szorítaná vissza őket. Ha a papírformát nézzük, akkor negyedik kiemeltként a Panthers jönne szembe először, harmadik kiemeltként viszont a Falcons vagy a Seahawks, ami első ránézésre könnyebb párosításnak tűnik. Azonban ha kicsit tovább gondolkodunk, harmadik kiemeltként egy körrel később mindenképp a Vikings jönne szembe, míg negyedik kiemeltként jó eséllyel az Eagleshöz kellene utazni, ami könnyebb párosításnak tűnik Carson Wentz hiányában.

 

A Rams pihentetése két másik dolog kapcsán is érdekes lehet. Egyrészt Todd Gurley feltehetőleg lemondhatna az MVP-címről, amire ugyan most sem ő a favorit, de még egy fenomenális hajrával akár be is zsebelhette volna. Másrészt pedig így Jimmy Garoppolo győzelmi szériája folytatódhatna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!