Connect with us

Hír

Gronk bezsebelheti az összes ösztönzőjét

Rob Gronkowskinak idei fizetése mindössze 4 millió dollár, ami kriminálisan alacsony az értékéhez képest, azonban a Patriots a hátsérülése miatt egy új szerződés helyett olyan ösztönzőket adott neki az év elején, amivel ezen felül plusz $5,5 milliót kereshet – már ha megdolgozik érte.

 

 

Gronk ebből $3 milliót már össze is gyűjtött az 1000 elkapott yardjával, azonban a maradék $2,5 millióért még szüksége lesz egy elég jó meccsre a Jets ellen. Jelenleg 69 elkapása és 1089 yardja van a kiváló tight endnek a szezon során, az ösztönző eléréséhez így 11 elkapásra és 111 yardra van szüksége szilveszterkor.

 

Van azonban egy másik út is. Automatikusan megkapja a teljes összeget, ha első csapatos All-Pronak választják a szezon végén. Ebben legfőbb riválisa Travis Kelce lehet, akinek ugyan több elkapása van, ellenben kevesebb yardja (és ugyanannyi TD-je). Úgyhogy még ha nem is jönnének össze a kellő számok (ezért mondjuk saját magát és az egymeccses eltiltását okolhatja), akkor még bízhat az Associated Press szavazóiban, hogy őt választják az idei év legjobb tight endjének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group