Connect with us

Hír

Brady: Gronkból feltörtek az érzelmek

Tom Brady, a New England Patriots irányítója azt remélte, hogy az NFL nem fogja eltiltani csapattársát, Rob Gronkowskit. A liga azonban úgy határozott, hogy egy meccsre eltiltja a liga legjobb tight endjét, így kihagyja a Miami Dolphins elleni jövő hétfő esti rangadót.

 

 

Egy érzelmektől fűtött mérkőzés utolsó passzjátéka volt, az ilyen találkozók mindig a legjobbat hozzák ki Robból. Sajnálom, hogy nem lesz velünk hétfőn. Biztosan fellebez az ítélet ellen, de hogy ennek mi lesz az eredménye, nem tudhatjuk előre. Szeretem és támogatom Robot. Az egyik legjobb segítőm és tudja, hogy én is mindig ott vagyok neki, ha kellenék.

Gronkowski a Bills újonc cornerbackjébe, Tre’Davious White-ba szállt bele későn, aki az ütést követően bekerült a liga agyrázkódás protokolljába is. A játékvezetők megbüntették a tight endet, de a kiállítás elmaradt. Gronk idei egyik legjobb mérkőzését játszotta, kilenc elkapásból 147 yardot szerzett, az egész szezonban pedig 55 elkapásból 849 yardot és 7 TD-t. Egy ilyen játékos kiválása nagy érvágás lenne akármelyik csapatnál, azonban aki igazán sikeres akar lenni, annak meg kell tanulnia alkalmazkodni az ilyen helyzetekhez is.

A lehető legjobb tervet rakjuk össze és próbáljuk majd megvalósítani, aztán meglátjuk, hogyan sikerül. Rengeteg olyan játékosunk van, akik képesek arra, hogy feljebb lépjenek bármikor. Nehéz lesz, de megteszünk mindent azért, hogy Rob hiányát feledtessük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!