Connect with us

Hír

Geno: Én mentettem meg a gyáva Rex Ryan állását

Múlt héten, mikor kiderült, hogy Geno Smith fogja harcba vezetni a Giantset, a mát tévés szakértőként dolgozó Rex Ryan elmondta, hogy ugyan Geno egy remek srác, de biztos, hogy nem szeretné, ha neki kéne irányítania a csapatát. Mióta Rex otthagyta az edzősködést, beleállt már Mark Sanchezbe is, tehát két korábbi irányítóját is erősen kritizálta. Most Geno visszaszólt.

 

 

Láttam, hogy az egyik korábbi edzőm azt mondta, hogy nem akart engem irányítójának. Ez nagyon felidegesített. Én mentettem meg az állását 2013-ban. Mindkét évben kidolgoztuk a belünket is érte. Hogy ezt mondta, megmutatja, mekkora gyáva alak is ő valójában.

 

Még a Jets főedzőjeként, Rex Ryan (illetve a general manager) választotta ki a második körben Genot és ő át is vette Mark Sanchez helyét a kezdőben, de sok siker nem termett neki New York zöld felén. Mondjuk a kék felén sem, hiszen nem maradt sokáig kezdő irányító a Giantsnél, a múlt heti beállítása után már ki is vágták Ben McAdoot (és Jerry Reese-t), a Giants pedig ismét Eli Manninghez fordult, így Genot leültették a padra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!