Connect with us

Hír

Geno Smith: Nem örülök, hogy máris padra kell ülnöm

A Giants háza táján zajló huzavona következtében előbb Eli Manning a padra került, aztán McAdoo lapátra, ennek következtében pedig, Manning vissza a kezdőbe. Ez körülbelül arra volt jó, hogy megszakítsák szegény Eli nagy sorozatát és még Geno Smith kedvét is elvegyék.

 

 

Eli visszakerülése a kezdőben ugyanis nyilván azt okozta, hogy Geno lehetősége abban a múlt heti mérkőzésben volt, ezzel pedig nem túl boldog.

 

Nem voltam boldog. Egy versengő típusú játékos se lenne. Kaptam egy lehetőséget a játékra, de ez nem éppen olyan volt, amire mindenki vágyik. Aztán hirtelen el is vették tőlem. Ráadásul nem azért mert rosszul játszottunk. Meg kell értenünk, hogy így működik a business, tovább kell lépni.

 

Annyiban igaza van Genonak, hogy nem a legideálisabb helyzetben kapta meg a lehetőséget, de abban nem, hogy ne játszottak volna rosszul. Legalábbis az kijelenthető, hogy jól sem. A körülményekhez képest lehet, hogy nem tűnt rossznak, de azért láttunk már ennél magasabb fokú futballt.

 

Én már csak abban reménykednék a csapatnál, hogy végre befejeződik ez a vesszőfutás és megtalálja a vezetőség azt az irányt, amit folytatni szeretne, hogy aztán elkezdődhessen egy tudatos építkezés. Hogy ennek az építkezésnek az alapja, Geno, Eli vagy egy rookie lesz-e, azt majd meglátjuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!