Connect with us

Hír

Hogyan lehet meg a Lionsnek a rájátszás?

Mivel a Falcons nyert hétfőn, így a Packers matematikailag is kiesett a küzdelemből, a Lions pedig nagyon nehéz helyzetbe került. A legtöbb fogadóirodánál 1/7-het az esélye a csapatnak a PO-ra, ráadásul egyáltalán nincs a csapat kezében a saját sorsa. Ennek ellenére is még mindig van remény, konkrétan három lehetséges forgatókönyv létezik, bár azt azért szögezzük le, hogy ehhez alapfeltétel, hogy a Lions mind a két hátralévő meccsét megnyerje.

 

1. A Falcons helyén

 

Ez a legegyszerűbb forgatókönyv: a Lions mindent visz, a Falcons pedig kétszer kikap (Panthers és Saints ellen). Így 10-6-os mérleggel a Lions jut be a 9-7-es Falcons helyén és tök mindegy, hogy a Seahawks és Cowboys mit játszik, mindkettő előtt van a Lions a tiebreakerben.

 

2. A Panthers helyén

 

Hasonlóan az előző scenarióhoz, a Panthersnek minden meccsét (Bucs, Falcons) el kell veszítenie. Viszont a Panthers megverte a Lionst, így pedig a csapatnak kellene a Seahawks vagy a Cowboys segítsége, egyiküknek ugyanis 10-6-tal kellene állnia. Ebben az esetben a Panthers a rossz konferenciamérlege miatt kiesik, a Lions pedig továbbra is jobb tiebreakerben, mint a Seahawks-Cowboys duó.

 

3. A Saints helyén

 

Hajszál pontosan ugyanaz a helyzet, mint az előbb: a Saints minden meccsét elveszíti (Falcons, Bucs), a Cowboys/Seahawks pedig 10-6-tal fejezi be az alapszakaszt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!