Connect with us

Hír

Jamal Adams: Soha többet nem maradok le Pro Bowlról

Nem sokkal, miután kihirdették a Pro Bowl kereteket, Jamal Adams a twitter segítségével a világ tudomására hozta, hogy soha többet nem fog lemaradni Pro Bowlról. A Jets fiatal safetyjét harmadik cserének jelölték, így van még esélye ott lenni a 2018-as orlandói eseményen is, amennyiben sérülések, lemondások vagy Super Bowl miatti érthető visszalépések lesznek.

A volt LSU sztár, hatodik választottként került a New Yorki csapathoz, egy jó, de nem extra újonc éven van túl. Erős és produktív safety (66 szerelése, két sackje és egy kiharcolt fumble-je van), de nincsen interceptionje. Lehet nem igazságos, de a safetyket általában pont az interceptionök száma miatt szoktak beválogatni a Pro Bowlba.

Adams soha nem elégedett teljesítményével, mindig jobb szeretne lenni. Múlt héten erről faggatták:

Tudok ennél jobban is játszani. Nagyjából jó ahogy játszok most számomra, de jobbnak kell lennem, jobban kell figyelnem a játékokra és több nagy playt kell elérném az egész mérkőzésen.

Az AFC-ből három safety került be a Pro Bowlba, a két kezdő Eric Weddle (Ravens) és Reshad Jones (Dolphins), mellettük a csere Micah Hyde (Bills).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!