Connect with us

Hír

Limitálni Gordont? Hülyéskedsz?

Nagy nap lesz a vasárnap Josh Gordon életében, hiszen visszatérhet a pályára, a héten ugyanis aktiválta őt a Browns. Voltak kérdőjelek afelől, hogy mennyit játszik majd az elkapó, de Hue Jackson majdnem szívrohamot kapott, mikor arról kérdezték, hogy kezdetni fogja-e Josh Gordont a Chargers ellen azután, hogy 1077 nap után ez lesz az első profi futballmeccse az elkapónak.

 

Most hülyéskedsz? Még szép! Kezdeni fog, azonnal. Meglepődtem, hogy egyáltalán felmerült ez a kérdés. Limitálni? Ezt a srácot? A jó játékosokat kezdetni szokás, nem?

 

 

Josh Gordon a liga egyik legjobb, ha nem A legjobb elkapója volt 4 évvel ezelőtt, pályája csúcsán. Most viszont közel három éve nem játszott tétmérkőzést többszörös eltiltását követően. A Brownsnál sokat vártak rá és most végre visszatérhet. Amikor 2014-ben visszatért 10 meccses eltiltásából, akkor 16-szor dobtak felé, 8 elkapásból 120 yardot pakolt fel a táblára. Persze akkor már edző és irányító volt a csapatnál (hiszen a Brownsról van szó), de Hue Jackson sem fogja takargatni legújabb, legékesebb fegyverét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!