Connect with us

Hír

Annyiszor jutunk be a célterületre, hogy nem tudunk mindig ünnepelni

A Rams támadósora az egyik leginkább szemet gyönyörködtető és az egyik legeredményesebb az NFL-ben. A csapat viszont nem híres arról, hogy érdekes ünnepléseket mutatnának be a hatpontosaik után, pedig egyre többen használják ki a lazított szabályokat. Todd Gurley-t ez nem igazán zavarja.

 

Rossz az összhang az ünnepléseknél, de ez nem fontos. Igazából annyiszor jutunk be a célterületre, hogy nem is kell mindig ünnepelnünk.

 

 

Gurley a csapat 33 TD-jéből 11-et szerzett, amivel vezeti a ligát és ez azt is jelenti, hogy sok lehetősége lett volna ünnepelni a rúgókon kívül ő tette fel a legtöbb pontot a táblára a ligában. Azt viszont észre kell vennünk, hogy Sean McVay csökkentette a sztárfutója terhelését. Az első hét meccsükön közel 21 labdacipelést átlagolt Gurley, a bye week utáni négy meccsen viszont egyszer sem lépte át a 17 futási kísérletet. Gurley-t viszont nem zavarja a csökkentett terhelés.

 

Ameddig nyerünk, nem zavar. Mindenkinek csökkenhet a szerepe, én sem kaphatom meg mindig a labdát. Nem arról van szó, hogy “ha Todd nem kapja meg 20-szor a labdát, akkor kikapunk”. Ez pedig jó dolog.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!