Connect with us

Hír

Luck a poklot is megjárta

Andrew Luck hamarosan hazatér európai kezeléséből (ami állítólag egy őssejtkúrát jelent), és otthon fogják megállapítani, hogy kell-e neki bicepszműtét. Valószínűleg már másik edző alatt fog játékba állni, ha egyáltalán valaha fog még – az elmúlt évei arról szóltak a valaha volt legígéretesebb játékosnak, hogy folyamatosan rásérült a létező gondjaira a főnökei miatt. A hír alapján azt is hihetné az ember, hogy Pagano a Sátán, és a Colts edzői és egészségügyi stábja az Apokalipszis Négy Lovasa, és akkor is igaz lenne a cikk címe. De Chuck Pagano nem erre gondolt.

Senki nem áldozott fel még annyit ezért a csapatért, mint Andrew. Mindenki járt már a saját poklában, de senki annyit, mint ő. És senki nem akar annyira a pályára kerülni újra. Vissza fog térni, és jobb lesz, mint valaha.

 

Luck első három évében playoffba vezette a csapatot, a sérülésének félrekezelése azonban egyre több olyan hangot szólaltat meg, hogy eltrombitálták már neki a takarodót, és többet nem fog pályára lépni a ligában, olyan súlyos mértékben romlott le az állapota a játék erőltetésétől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!