Connect with us

Hír

Lynch: Egy csapatot kell építenünk Jimmy köré

Hatalmasat húzott John Lynch, a 49ers general managere, mikor egy második körös draftcetliért cserébe megszerezte a Patriotstól Jimmy Garoppolót, aki háromból három meccset nyert már a csapattal. A kirakós első és legfontosabb darabja ezzel már a helyén, most lehet arra fókuszálni, hogy hogyan építenek köré egy csapatot. Pontosan így látja a helyzetet Lynch is.

 

Most sokkal szabadabban mozoghatunk a drafton, más hiányposztok után kutatva, hogy egy csapatot építsünk köré.

 

 

Példának ott van előttük a Rams és az Eagles is. Még ha nem is tökéletesen ugyanolyan helyzettel, de ők is egy remek csapatot építettek a fiatal irányítójuk köré. Az edző már megvan a 9ersnél is, most a támadósor emberállományán kell javítani. Kell egy igazi első számú elkapó, a támadófalat sem ártana erősíteni és feltehetőleg Hyde helyére egy futó is fog érkezni.

 

A 49ers jelen állás szerint az 1/4-es draft cetlit birtokolja, de ha Garoppolo továbbra sem lesz “hajlandó” veszíteni, akkor ezen ronthatnak még. Ha támadót keresnek ilyen magasan az első körben, akkor a futószörny Saquon Barkley, vagy a tackle Connor Williams jöhet elsősorban szóba. De persze előbb szerződést kell kötni Garoppolóval is, habár legrosszabb esetben rárakják a franchise taget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!