Connect with us

Hír

Gase: Ha több időnk van Cutlerrel, még többre vagyunk képesek

Jay Cutler beugróként érkezett Miamiba, ugyanis Ryan Tannehill, a szezon előtt súlyos sérülést szenvedett. Többek között azért is igyekezett a csapat meggyőzni Cutlert, mert a csapat vezetőedzőjének, Adam Gase-nek volt közös múltja az irányítóval.

 

 

A Delfinek végül nem zártak olyan fényes szezont, de Gase szerint ez csak azért van, mert nem volt elég idejük készülni Cutlerrel. A South Florida Sentinelnek adott interjújában beszélt az irányító képességeiről.

 

Volt pár jó mérkőzésünk. Volt pár olyan is, amit gyorsan elfelejtenénk. Érdekes kérdés, hogy mi lett volna akkor, ha van elegendő időnk, hogy Cutlerhez igazítsuk a playbookot és tudunk vele együtt készülni. Most a következő hétre összpontosítunk és meg akarjuk szerezni a győzelmet.

 

Az kétségtelen, hogy nagyon gyorsan kellett alkalmazkodnia Cutlernek a dolgokhoz, de a játékát elnézve inkább hátráltatta a csapatot, mint segítette volna. Jelenleg Cutler a 26. legjobb passer ratingel bír, miközben a második legkisebb a próbálkozásonkénti yard átlaga. Ez azt mutatja, hogy még a rövid passzos, check down játékba is bele-bele hibázgat, nem igazán látom, hogy ez varázsütésre megváltozott volna plusz 2-3 hónap együtt készüléssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!