Connect with us

Hír

Zimmer: Figyeljetek már oda egymásra

A Vikings vezetőedzője szerint a liga sokat tesz azért, hogy csökkentse a megelőzhető sérülések számát, például szabályok szigorításával. Mike Zimmer szerint a fejtalálatok elkerülése lenne a legfontosabb, és ezért a játékosok is tehetnek.

Húsz éve vagyok a ligában, és minden megváltozott. Védekező szemléletű edző vagyok. Az irányítók csomószor a pálya közepére dobják be a labdát, a safety pedig jön tenni a dolgát. Teljesen őszintén? Azt a labdát nem kellett volna eldobni. Régebben nem indult volna el az a passz. Alkalmazkodnunk kell a szabályokhoz, és a legnehezebb része – különösen a safetyknek – a test elég mélyre vitele. A veled szemben levő is változtatja magát, amíg mozgásban vagy, és körülbelül egy csettintésnyi időd van a teljes pályád eltérítésére. Ez lehetetlen. Nagyon sok ilyen eset elkerülhető lenne, ha egész egyszerűen nem dobnának ilyeneket az irányítók.

 

 

Zimmer safetyje, Andrew Sendejo, idén már eltöltött egy magányos estét, mivel szabálytalanul ütközött Mike Wallace-szal.

Igen, pont ez a play az. Egyfolytában ilyeneket látni, talán most a Falcons – Tampa meccsen is volt. De ez csak az én véleményem. Senkit nem érdekel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!