Connect with us

Hír

A Jaguars már nem tudja kivágni Bortlest?

Múlt hét pénteken Blake Bortles, a Jacksonville Jaguars irányítója kés alá feküdt, és megműtötték a jobb csuklóját. A hivatalos információk szerint Bortles nem idén szedett össze sérülést a csuklójára, hanem még 2016 decemberében. Akkor még nem műtötték meg, idén azonban már elkerülhetetlenné vált a műtét.

Bortles gyakorlatilag az egész szezont ezzel a sérüléssel játszotta végig, így pedig egy kicsit más megvilágításba is kerülhet az idei teljesítménye. 3687 yardot és 21 TD-t passzolt, 13 eladott labda mellett, ráadásul egészen a konferenciadöntőig vezette a csapatát, és ott is majdnem sikerült csodát tenni.

Ugyanakkor ez a műtét hatással lehet mind Bortles, mind a Jaguars jövőjére. Tavaly ugyanis a Jaguars lehívta Bortles ötödik éves opcióját, ami sérülés esetén garantálttá válik. Márpedig ha a Bortles a műtét miatt nem fog tudni tavasszal átmenni a fizikai teszteken, akkor megkapja a garantált fizetést, és a Jaguars már nem tudná halott pénz nélkül elengedni őt – tehát reálisan nézve marad a Jaguars kötelékében 2018-ra is. Akármi is lesz tavasszal, ez a műtét nagy hatással lesz a két félre.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!