Connect with us

Hír

Az NFL szurkolók a legkirályabbak!

Nem találunk szavakat a kinti NFL drukkerekre! Karácsony óta majdnem minden hétre jut tőlük egy-egy olyan megmozdulás, amiben kellő zrika mellett maximális jóindulat található.

 

 

Eddig arról számolhattunk be, hogy a fantasysok hálálták meg a játékosoknak a bajnoki címüket adományokkal, amikkel a számukra döntőt nyerő játékosok jótékonysági szervezetét támogatták. Ezútan a Buffalo Bills szurkolói kedveskedtek Andy Daltonnak, amiért a Ravens elleni győzelmével bebiztosította a Bills PO részvételét 17 év után először. Tegnap pedig arról írtunk, hogy a Bengals szurkolók támogatták Blake Bortles alapítványát, amiért a csoportrivális Steelers csapatát ejtették ki a rájátszásból.

 

A mai főszereplőnk pedig a Vikings drukkerek, akik a Saints punterének, Thomas Morstead alapítványának utaltak több, mint 25 ezer dollárt eddig. Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon miért pont egy punternek, de aki látta a meccset, hamar rájön a válaszra. Morstead a mérkőzés elején kapott egy ütést, amikor megpróbálta megállítani a Vikings visszahordását, aminek következtében néhány bordája eltört.

 

 

Bár az is megsüvegelendő, hogy így is végigjátszotta a találkozót, nem ezért vívta ki a szurkolók tiszteletét, hanem azért, mert az emlékezetes walk-off TD után vissza kellett jönni néhány Saints játékosnak a kötelező extra ponthoz. Morstead volt az egyik, aki erre vette a fáradtságot, noha komoly fájdalmai voltak. Ahogy a tweetben is mondja, ha összegűl a 100 ezres álomhatár, akkor személyesen repül el a minneapolisi Super Bowl helyszínére, hogy átadjon egy csekket a helyi gyermekalapítványnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!