Connect with us

Hír

Hétvégi büntieső

Az AFC döntőben a Jaguars-Patriots mérkőzésen repültek rendesen a sárga zászlók, és valaki még csekket is kapott a szabálytalanságáért. Barry Church, a Jags safetyje a pályán hozott döntés alapján szükségtelen durvaságért lett megbüntetve, amikor a Pats tight endjét, Rob Gronkowskit a sisakján sisakkal ütközte le, még a félidő előtt. Church egy jókora, $24 309-os pénzbüntetést kapott ezért. Gronkowski agyrázkódást szenvedett, és a héten meg sem jelent az edzéseken. A Pats reménykedik abban, hogy a tight end játszhat a Super Bowlon, de erre még nincs garancia.

 

 

Azonban nem csak  az AFC Chapionship Game zajlott így, hanem az NFC oldalán is osztogatták a csekkeket. Anthony Barrnak, a Minnesota Vikings linebackerének $9 115 kell kifizetnie. A negyedik negyedben büntették meg, amikor az Eagles a győzelmet végleg bebiztosító extra pontot rúgta be. Barrnak egyébként ez volt a harmadik büntetése a szezonban, egyet kapott a harmadik héten szabálytalan tackle miatt, egyet pedig a hatodik héten sportszerűtlen viselkedésért. Az Aaron Rodgers ellen elkövetett súlyos ütközésért ugyan nem kapott pénzbüntetést, pedig azzal az ütéssel törte el az irányító kulcscsontját, de a bírák nem látták szabálytalannak (bár erről megoszlanak a vélemények), így az nem vont maga után hasonló következményt.

 

A harmadik nagy csekket pedig Nigel Bradham, az Eagles linebackere kapta facemaskért. A negyedik negyedben követte el a szabálytalanságot Jerick McKinnon ellen, mikor elkapott egy 10 yardos passzt Keenumtól. Neki ebben az idényben eddig ez volt az egyetlen pénzbüntetéssel járó szabálytalansága, és $9 115-ba fog fájni neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!