About the author

12 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Nehéz ennek nyomorult Church-re objektíve mondani v.mit. Nem is megy. ?
  Abban kell bízni, h. ezzel nem vette ki az SB-ről is Gronkot.

 2. 2

  sgtGiggsy

  Azért ne túlozzunk! Kemény ütközés volt, de nem sportszerűtlen. A sisakok minimálisan értek össze.

 3. 3

  Bardóczy Béla

  Egyszer érne el téged minimálisan egy ilyen sisak, asszem lekapcsolnák a villanyt… A minimálisnak nem ezek a következményei!! Minimálistól nem lesz agyrázkódásod, jársz edzésekre, és az ellenfelet nem büntetik meg 24 rugóra!!!

 4. 4

  sgtGiggsy

  Wentz térdszalagja kontakt nélkül szakadt el. Bridgewater térde úgyszint kontakt nélkül ment darabokra. A sérülésnek gyakran nincs köze a szabálytalanság mértékéhez. Nézd vissza a videót, a sisakok alig találkoznak, a védő ráadásul húzza is vissza a fejét az ütközés előtt. Ennél sokkal nagyobb fejremért ütésekből szoktak azonnal felpattanni.

 5. 5

  Dolby

  ugye ezt te sem gondolod komolyan??
  Ha ilyen minimálisan csattannál egy lendületből érkező 100kg-os LB-vel, már a földet érés előtt el lehetne kezdeni szervezni a temetésed!
  Az Földgolyó értelemmel bíró felének az is egészen egyértelmű, hogy szándékos volt, és akárhányszor nézem vissza, egyértelmű és világos volt a szándék…

 6. 6

  Bardóczy Béla

  Megnézhetem akárhányszor de én ott fej visszahúzást nem látok, biztos öregszem és romlik a szemem de akkor se! És tény hogy Pats szurkoló vagyok de elfogulatlanul is ezt mondanám amit!

 7. 7

  kitalaltnev

  Maradjunk annyiban, h. a liga kellőképpen kielemezte ezt a felháborító kontaktot a nem is átlagos mértékű számla kiállítása előtt.

  S a második mondatom legyen a fontosabb. ? Béke.

 8. 8

  Arnold Patsenegger

  Mikor Gronk ütött ki valakit és agyrázkódást szenvedett akkor ment az acsarkodás. Most,hogy Őt ütötték ki (maradjunk annyiban h még a hülye is tudja hogy direkt erre utazott mr.Templom) mindjárt nem is annyira sisak a sisakkal meg bla bla bla…

  De mind1 most már Church a kanapéról nézheti a Super Bowlt nekem ez is elég.

 9. 9

  kitalaltnev

  Szenzitív infó, kérem, h. kezeljük így. ?
  http://kingsofbostonsports.com/gronk-returned-to-practice-today/

 10. 10

  Ádám Jakab

  “Repültek rendesen a sárga zászlók”…ja a Jagsre….mindig…

 11. 11

  Doppelspeiche 154

  Az ACL szakadäs az tipikusan kontakt nelküli, az agyräzkodäs meg kontaktos. Azert ne keverjük mär a szezont a f@szommal.

 12. 12

  tmbb

  minimális agyrázkódás…….

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team