Connect with us

Hír

Újabb Belichick – Coughlin csata jön

A Patriots Bill Belichick irányítása alatt kétszer kapott ki Super Bowlon – mindkétszer Tom Coughlin és a Giants ellenében. Most ugyan nem a Super Bowlban, de az AFC-döntőben újra farkasszemet nézhetnek egymással, ez pedig talán nem jó előjel a Patriots számára.

 

 

Ugyan Coughlin már nem az oldalvonal mellett fog állni, hanem a futballműveletek igazgatójaként fent fog ülni a páholyban a Jaguars front office többi tagjával, de abban biztosak lehetünk, hogy át fogja adni tudását és tapasztalatát Doug Marrone-nak arról, hogyan is lehet megfogni a zsinórban hetedik AFC-döntőjére készülő (ezt azért dolgozzuk fel egy pillanatra…) Patriotsot.

 

A védőoldalon megvan a Jaguars emberállománya, hogy a Giantshez hasonlóan megfékezze Bradyéket. Nyomást tudnak generálni, meg tudják majd ütni feltehetőleg többször is az irányítót és a secondaryben is elég jól állnak ahhoz, hogy megfékezzék Cookst vagy kordában tartsák Gronkowskit. Viszont a Giantsnek mindig kellett egy nagy Eli Manning megmozdulás a Super Bowlokon. Vajon Blake Bortlesből ezt ki lehet hozni?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!