About the author

4 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Ritka egy másik szurkoló bőrébe bújni. Szimpatikus szerzői szemléletmód, a cikk ugyancsak. A legyőzött ellenfél esküdt drukkereként is köszi a cikket. Lehetett volna hosszabb is, pláne lehetett volna egyáltalán meg nem írt is (a SB gyözelemről szóló része legalábbis). De megérdemeltétek, gratula.
  No persze, ha visszavághatunk, akkor üljetek ti bele a sünbe. :)

 2. 2

  Balázs Bártfai

  Köszönöm hogy leìrtad azt ami a fejemben jàrt ès jàr az utòbbi időben. :) Nagyon jò volt olvasni, remek ìràs. Grat.
  Fly EAGLES Fly!!!

 3. 3

  realface

  Én az SB-n nagyon szurkoltam a Philinek, mert egyszerűen tetszett amit az idén láttam tőlük. Elképesztően szép és eredményes játékkal nyerték sorra a meccseket Wentzel. Folessal sem volt csúnyább vagy eredménytelenebb a játékuk, de nekem Wentzel az igaziak.
  Gratula az Eaglesnek!
  (Egy 49ers szurker)

 4. 4

  szemhokinsz

  nagyon jó lett , öröm belelátni egy másik csapat szurkolójának a lelki gyötrődéseibe , csak 1 dologgal nem értenék egyet ,miszerint a védelem megnyerte a bajnokságot ,szerintem a védelem elvitte a döntőkig a csapatot ,de ott a támadók léptek elő és Foles nyugodt játéka azt hiszem mindenkinek örökké emlékezetes marad ,talán nem tévedek nagyot,hogy ezen a meccsen egy kicsit mindenki Eagles szurkoló lett (persze a Patsesek kivételével) ,annyira szimpatikusan játszott a csapat

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team