Connect with us

Hír

A Ravens újra nem tartotta be az OTA szabályait

Miután második alkalommal vétettek három év alatt az OTA szabályai ellen, így a liga megbüntette a Ravenst, ezért az utolsó két ilyen edzést nem tarthatják meg és még John Harbaugh főedző és Steve Bisciotti tulajdonos is pénzbüntetést kapott. A sok agyrázkódás és előszezoni sérülések miatt szigorú szabályai vannak egy ilyen edzésnek, például nem lehet ütközni, és ezt a liga szigorúan be is tartatja.

A pénzbüntetést még csak-csak túl éli valahogy a két érintett, de a két edzéslehetőség elvesztése az már fájóbb, hiszen újoncok és új érkezők tekintetében ezek az összetartások fontosak, hogy szeptemberre minden olajozottan menjen.

Harbaugh szerint nagyon figyeltek arra, hogy a passzvédekezés tanulása közben ne legyen kontact a játékosok között és betartsák a CBA minden ide vonatkozó pontját. A szabálysértés valószínűleg akkor történt, amikor a veterán játékosok pár “fogást” próbáltak tanítani az újoncoknak, de az edző szerint nagyon figyeltek arra, hogy ne legyen kontakt a játékosok között. Még azt is megjegyezték a Ravens oldaláról, hogy a szabályok nem biztos a legjobbak, mert sokan ilyenkor akarják megmutatni mire képesek, hogy helyük legyen az 53-as keretben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!