Connect with us

Hír

Reuben Foster nem ússza meg az eltiltást

Reuben Foster tehetsége párját ritkította a tavalyi drafton, ahogy a kezelhetetlensége is. John Lynchék ennek ellenére az első kör végén választották ki a drafton, de azóta a kerettagsága is veszélybe került. Most úgy tűnik tisztázták a helyzetét, de ettől még nem marad bűntetlenül.

 

 

Fostert az idei offseasonben két vád is érte. Egyszer marihuána fogyasztásért kapták el Alabamában, ahol ez illegális, utána pedig családon belüli erőszak és illegális fegyvertartás miatt volt kénytelen bíróság elé állni. Utóbbi miatt egy jókora börtönbüntetés is kinézett számára, de mint kiderült, a barátnője hazudott a játékos tetteiről, így felmentették. Ám hiába tisztázták, a 49ers és az NFL szemei elől többé nem bújhat el. A játékost két év próbaidőre, valamint 240 óra közmunkára ítélték, illetve $235 dolláros bírságot kénytelen befizetni, amiért illegális fegyver birtokában volt.

 

Több bennfentes információi szerint utóbbiért az eltiltás egyre valószínűbb számára az NFL részéről, ami minden bizonnyal több meccses lesz. Ezen kívül az NFL kommunikációja szerint innentől kezdve folyamatosan figyelni fogják minden ballépését, amire további eltiltásokkal fizethet rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!