Connect with us

Hír

Bajban az Eagles elkapósora, de érkezik a segítség

Ma délig mindössze három egészséges elkapója volt az Eaglesnek, ráadásul ebből a háromból kettőt Shelton Gibsonnak, illetve Kamar Aikennek hívnak, akik egy átlag NFL-nézőnek nem feltétlen mondanak sokat. Az egyetlen értelmes WR-e az Eaglesnek Nelson Agholor jelenleg, így nehéz helyzetben vannak.

 

Az első számú Alshon Jeffery még sérüléssel bajlódik, elvileg a következő pár hétben visszatérhet majd. A második számú Mike Wallace-t most tette IR-re a csapat, miután eltört a bokája. A negyedik számú Mack Hollins már korábban IR-re került – akár mindketten visszatérhetnek idén, de Richard Rodgers TE is IR-re került, hármójuk közül egy valaki ott is fog maradni.

 

 

Most viszont érkezett egy kis segítség, hiszen az Eagles leigazolta Jordan Matthewst, akit ők maguk draftoltak 2014-ben, majd elcseréltek a Billshez, ahonnan a Patriotshoz került, ahonnan sérülése miatt kivágták, most pedig körbeértünk és újra az Eagles tagja. JMattnek nagyon jó viszonya volt Carson Wentzcel, ez segíthetett a leigazolásában, hiszen egyébként olyan sok pluszt nem nyújt jelenleg.

 

Matthews egy nagyobb darab slot elkapóként használható, de igazából semmi másnak. Jó eséllyel már a Colts ellen pályára léphet, aminek Agholor szélre küldése lesz a következménye, meglátjuk ennek milyen sikere lesz. A két évvel ezelőtti Eagles nagy problémája volt, hogy nem tudták megnyújtani a pályát, nem volt jó mélységi elkapójuk, ez a probléma most könnyen újra előkerülhet. Akár Gibson is átvehetné ezt a feladatot, de nem valószínű, hogy ő sokakat megijeszt majd. Az Eagles egyébként másik korábbi játékosát, Jeremy Maclint is vizitre hívta, talán épp ennek a problémának orvoslására.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!