Connect with us

Hír

TRADE: Tackle csere volt Buffalóban

Kisebb roster mozgás volt a Billsnél offensive tackle poszton. A várakozásokhoz képest jobban teljesítő támadófalba megvan az öt stabil kezdő, míg a Panthersnek komoly problémát okoz kezdői pótlása, ígyadta magát a csere.

 

 

A Bills kezdőötöse a Dawkins – Ducasse – Bodine/Groy – Miller – Mills sorból állt össze, és a kezdeti félelmek ellenére nem teljesítenek rosszul. Összesen 25 nyomás érkezett rajtuk az aktuális irányítóra, ami három meccs alatt ugyan nem ligaelit, de vállalható teljesítmény (összehasonlításképp, a Texans borzasztó egysége 54 nyomást engedett eddig Watsonra). Sokáig úgy tűnt, hogy Marshall Newhouse is a részese lehet ennek a falnak, de végül csak a backup szerepkör jutott számára, így könnyen rábólintottak a cserére. Hogy a létszám ne csökkenjen, leigazolták – ironikus módon a Panthers korábbi játékosát – Jeremiah Sirlest.

 

A Panthersnél a két kezdő OT, valamint a RG is kiesett, így egy kis mélység nem árthat, hiszen Newhouse a guard posztot is ellátja. Az ellenérték egy hátsó körös kondicionális pick volt, amit a Bills így kvázi ingyen kapott, miután Newhouse szabadügynökként érkezett hozzájuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!