Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 5

Ha szerda akkor jönnek a hét játékosai, szerencsére most sem volt könnyű döntés, hogy ki kerüljön be ide, mert több jó teljesítmény is volt a hétvégén. Az 5. hétig kellett várni, hogy a támadók közé az egyik oldalon ne egy irányító legyen a legjobb. Nézzük is kiket választott be a liga.

AFC

A hét támadója: Isaiah Crowell (New York Jets)

Rögtön le is hull a lepel, hogy Crowell döntötte meg az irányítók egyeduralmát, de nem is érdemtelenül. A Jets meglepetésre tükör simán verte a Broncost és 34 pontot pakoltak fel a táblára, amiben a futónak elévülhetetlen érdemei vannak. 15 futásból sikerült neki 219 yardot szereznie, amiből egy 77 yardos TD is lett, ezzel a teljesítményével csapat rekordot állított be a futott yardok tekintetében. Crowell a harmadik Jets RB, aki megkapta az elismerést, előtte Curtis Martin és LaDainian Tomlinson érdemelték ki.

A hét védője: T.J. Watt (Pittsburgh Steelers)

A Steelers védelme vasárnap kitett magáért, hiszen a nem gyenge erőkből álló Falcons támadókat 17 ponton tartották és ezzel egy nagyon fontos győzelmet arattak. Az nem meglepő, hogy a pittsburghi védelemből kiemelkedett T.J. Watt, aki három sacket is bemutatott, valamint egyszer fumblet okozva ütötte ki Ryan kezéből a labdát, amiből TD is lett. Jelenleg az NFL-ben három játékosnak van 6 sackje és ebből kettő a Watt testvérek. A fiatalabb Watt ezzel már idén másodszorra érdemelte ki a hét védője díjat (először az első héten volt), ezzel a hatodik olyan Steelers védő játékos aki egy szezonban többször is kiérdemelte ezt.

A hét special team játékosa: Denzel Ward (Cleveland Browns)

Nagyon úgy tűnik, hogy idén jól választott az első körben a Browns, negyedik játékosként kelt el Ward, aki eddig nagy erősítés a csapat védelmének. Most azonban nem csak a védő munkája volt jó a Ravens ellen, hanem a nevéhez fűződik egy blokkolt field goal, ami nagyban hozzájárult a csapat győzelméhez. Ezek mellett azért még volt öt szerelése, három labda leütése és egy interceptionje is. Ward a második Browns újonc, aki megkapta a hét special team játékosa díjat, 2012-ben Travis Benjamin volt az első.

NFC

A hét támadója: Drew Brees (New Orleans Saints)

Itt nincs meglepetés, hogy ki lett a hét legjobbja, Brees ledolgozta 201 yardos hátrányát Manninggel szemben és innentől már ő passzolta a legtöbb egységet a liga történetében. Megint jó formában játszott a Saints QB-ja, passzainak közel 90%-a célba ért és 363 yard mellett 3 TD-t is kiosztott, egy igazi legenda és igen szerencsések vagyunk, hogy még láthatjuk őt a pályán játszani. Jelenleg a szezonban 11 TD-nél tart, még nincs eladott labdája és ezek mellett valami hihetetlen magas szinten érnek célba a labdái, 77,8% jó a passzainak. Ez volt Brees 24. hét legjobbja díja, amivel már harmadik a listán, csak Brady (30) és Manning (27) van már előtte.

A hét védője: Chandler Jones (Arizona Cardinals)

A Cardinals megszerezte első győzelmét, a 49ers volt a szenvedő fél. C.J. Beathard ha visszaemlékszik a mérkőzésre akkor minden bizonnyal Chandler Jonest fogja látni. Jones volt sackje, leütött labdája, fumble-je, amit ő vitt vissza, három szerelés negatív yardért és három alkalommal még oda is ért az irányítóhoz. Felsorolni is nehéz a teljesítményét egy mérkőzésre a 2017-ben legtöbb sacket gyűjtő játékosnak, így nem kérdés, hogy megérdemelten szerepel itt a neve. Második alkalommal lett ide beválasztva és 2000 óta a harmadik Cardinals DE, aki a hét legjobbja lett.

A hét special team játékosa: Graham Gano (Carolina Panthers)

Itt a következő személy, akihez sok magyarázat nem kell, hogy miért ő lett kiválasztva. Gano nyerte meg a csapatának a mérkőzést, miután az utolsó másodpercekben 63 yardról vágott be egy mezőnygólt, amivel fordítottak a Giants ellen. Idén még nem rontott field goalt, ami nagy szó a többi rúgót elnézve, mert többeknek idén igen csak kifogásolható a teljesítménye. Gano is második alkalommal került be a hét legjobb special team játékosai közé és a Panthers történetében rajta kívül csak  két másik rúgó érdemelte ki ezt az elismerést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!