Connect with us

Hír

Nem lesz idén meccs Mexikóban, költözik a Chiefs-Rams!

A Chiefs-Rams hétfő esti rangadó eredeti helyszíne Mexikóváros lett volna, az Azteca Stadion gyepe azonban nem alkalmas a játékra a nagy esőzések miatt, ezért költözik a mérkőzés, méghozzá az eredetileg hazai pályán lévő Rams otthonába, a Los Angeles Coliseumba.

 

 

Figyelte az NFL a jelenséget és vizsgálta folyamatosan a pálya állapotát, kereste az alternatív lehetőségeket. Nyilvánvalóan Los Angeles volt a legkézenfekvőbb – a külföldön pályaválasztó csapatnak vész esetére egyébként is készen kell tartania saját stadionját -, de egy elhalasztás is opció volt. A döntés előtt több játékos jelezte, hogy nagyon komolyan meggondolják majd, hogy egyáltalán pályára lépjenek-e ilyen körülmények közt, kockára téve egészségüket. Végül az NFL is a játékosok egészségére hivatkozva hozta meg a döntést.

 

Érdekes egyébként, hogy a Rams játékosai Colorado Springsben edzettek, készülvén a magaslati levegőre, így most nekik is utazniuk kell haza. Ezzel az áthelyezéssel nagyon hosszú idő után rendeznek újra hétfő esti rangadót Los Angelesben, legutóbb 1985-ben volt erre példa.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!