Connect with us

Érdekességek

Csak három csapat veretlen még hazai pályán

Nincs már 100 százalékos mérleggel álló csapat az NFL-ben, azonban három franchise még így is elmondhatja magáról, hogy legalább hazai pályán nem talált eddig legyőzőre. New Englandben, Los Angelesben és Kansas Cityben nagyon nem jó vendégként játszani.

 

 

A Patriots nem játszik olyan jól, mint ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk, ennek ellenére hazai pályán még mindig verhetetlenek Bradyék. Ráadásul olyan csapatokat vertek meg Bostonban, mint a Texans, a Chiefs, a Vikings és a Packers, jelenleg 6-0-s mérleggel büszkélkedhetnek. A hátramaradt két hazai meccsét egyébként a Bills és a Jets ellen játssza a Pats, vagyis idén jó eséllyel összejön a 8-0-s hazai mérleg.

 

A Rams is veretlen még hazai pályán, szintén 6-0-s mérleget tud felmutatni, pedig még a Patriotsénál is nehezebb sorsolása volt (Chargers, Vikings, Packers, Seahawks, Chiefs). Még két meccset játszik a csapat Los Angelesben, az Eagles és a 49ers elleni győzelem kötelezőnek tűnik.

 

A Chiefs 5-0-s hazai mérleggel büszkélkedhet, de csak gyenge csapatokkal – 49ers, Jaguars, Broncos, Bengals és Cardinals – találkozott eddig. A Raiders ellenkötelező lesz a győzelem, de a Ravens és a Chargers már okozhat problémákat.

 

Idegenben egyébként nincs veretlen csapat, a Chargers, a Rams és a Saints is 5-1-gyel áll.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!