Connect with us

Hír

Hosszabbított elkapójával a Jets!

A New York Jets számára kalandos offseason néz ki, ami az edzőkérdéssel kezdődhet, de Mike Maccagnan general manager helyében sem dőlnék hátra. A szabadügynök-piacon hatalmas mozgástere lesz a New York-iaknak a tengernyi cap space-nek hála, de a saját szabadügynökeikről sem feletkeznek meg!

 

 

A Jets három korlátlan és egy korlátozott szabadügynök elkapóval várhatta a 2019-es offseasont, ami miatt jóformán nem marad WR a rosteren – de ebből egy játékost kipipálhatnak. Quincy Enunwa ugyanis egy 4 éves, maximum $36 milliós szerződésben állapodott meg a Jets vezetőségével, így Sam Darnold számára egy elkapó már tuti lesz jövőre. A szerződés tartalmaz egy több, mint $20 millió garantált tartalmat is, amiből ugyan nem tudjuk mennyi a ténylegsen garantált, de az biztos, hogy sérülés esetén jókora összeg a markát ütheti ebből. Ez már csak azért is érdekes, mert Enunwát nem kerülték el a komoly sérülések sem, a 2017-es szezont ugyebár egy nyaksérülés miatt hagyta ki teljes egészében, ehhez képest elég komoly garantált összeg üti a markát.

 

A 26 éves elkapó ötödik idényét tapossa a Jetsben, ám mindössze egy idényt játszott végig a csapatban – köszönhetően egy négymeccses eltiltásnak is. Az idei éve sikerült a legrosszabbul a statisztikái szerint, ennek ellenére a Jets nem kívánta elengedni őt a rosterről. Az időzítés nem volt véletlen, ma van ugyanis a határideje a csapatoknak az aláírási bónuszok módosítására és áthozatalára, így az Enunwa szerződésében szereplő összeg a 2018-as, és nem a jövő évi capet terheli majd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!