Connect with us

Érdekességek

Óriási hiba volt Hue Jacksonban bízni

A Browns legyőzte a Broncost, ezzel Gregg Williams megszerezte a negyedik győzelmét a csapat élén. Ehhez mindössze hat meccsre volt szüksége, miközben Hue Jackson 40 mérkőzés alatt csak hármat nyert meg. Persze neki nem mindig volt Baker Mayfieldje, de az újonc QB-val is borzalmas volt: ha már a szezon előtt kivágják, akár idén PO-ba juthatott volna a Browns.

 

 

Ha akár csak egy kicsit kompetensebb edzője lett volna a csapatnak, most simán vezethetnék a csoportot. Az első héten 21-21-et játszott a Browns a Steelers ellen, a következő héten 21-18-ra kapott ki a Saintstől, a Raiders 42-45-re verte meg Mayfieldéket hosszabbítás után, a Bucstól pedig szintén három ponttal kaptak ki a hosszabbítás után. Ha ezek közül csak egyet megnyernek, most egy győzelemre lennének a csoport első helyétől, ha pedig a Steelers elleni első heti meccset húzzák be, akkor vezetnék a csoportot.

 

A Browns egyébként még mindig megnyerheti a csoportját: mindkét hátralévő meccsét be kell húznia (Bengals, Ravens), a Steelersnek mindhármat el kell veszítenie (Patriots, Saints, Bengals), a Ravensnek pedig egyet el kell veszítenie a Bucs és a Chargers elleniek közül. Illetve a wild cardon is bejuthat, ha megnyeri a maradék két meccsét, illetve a Dolphins, a Colts és a Titans legfeljebb egyet nyer a következő három meccséből. Annyira nem is lehetetlen a helyzet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!